Menu

Event manager Niels Bouwman

Expertise ontmoet passie

Niels Bouwman is de man achter het evenementenbureau. Een leider op het gebied van eventmanagement en -marketing, live communicatie, brand activation en het creëren van onvergetelijke evenementen. Voldoen aan verwachtingen is niet genoeg, event manager Niels overtreft verwachtingen met ieder project wat hij voorgeschoteld krijgt. Dankzij jarenlange, internationale ervaring kent hij de weg in de constant veranderende wereld van evenementen. Hij creëert evenementen die raken, die kippenvelmomenten bezorgen. Iedere aanvraag biedt een nieuwe gelegenheid om onderscheidende keuzes te maken.

Onderscheidend in eventmanagement

Bij ons geen standaard evenementen; wij onderscheiden ons in eventmanagement. Pas wanneer iedereen een glimlach op zijn of haar gezicht heeft, is het doel bereikt. De resultaten resoneren door in de marketing- en salesactiviteiten. Een evenement begint niet bij het idee en eindigt ook niet bij het uitzwaaien van de gasten. Het is een integraal onderdeel van de bedrijfsstrategie. Event manager Niels heeft specialistische kennis en ervaring in het opzetten van geïntegreerde concepten die zorgen voor een positieve impact. Complexe cases kent hij niet. Uitdagingen zijn er om overwonnen te worden.

Maak een afspraak met event manager Niels Bouwman

Het realiseren van een origineel evenement, afgestemd op jouw doelstellingen; event manager Niels Bouwman draait er zijn hand niet voor om. Hij denkt met je mee naar de beste oplossing die past bij jouw bedrijf, dienst en / of product. Wil je een onvergetelijke ervaring realiseren? Neem vandaag nog contact op met Niels Bouwman Event Management.

Niels Bouwman is naast event manager ook docent op verschillende hogescholen in Nederland. Zijn jarenlange ervaring en tips deelt hij met de nieuwe generatie eventspecialisten die de wondere wereld van evenementen leren ontdekken.